perjantai 30. lokakuuta 2015

NENÄPÄIVÄ goes to K-team Päivät!



Nenäpäivän -hyväntekeväisyys keräykset on taas käynnissä ja Unika tietenkin haluaa olla siinä myös mukana! Tämän johdosta opiskelijamme osallistuvat huomenna järjestettäviin K-Team päiviin Helsingin Messukeskuksessa. K-Team päivät kokoavat yhteen Keskolaisia ympäri Suomea kauppiaista sidosryhmiin ja Nenäpäivällä on ainutlaatuinen tilaisuus innostaa omalla ständillään kauppiaita myymään tänä vuonna ennätysmäärän Nenäpäivän tuotteita!


K-kaupat ovat virallisia Nenäkauppoja, joista voi ostaa Nenäpäivän kannatustuotteita: Neniä, ja Nenäpäivän kestokasseja. Lisäksi kaupoista löytyy paljon muita tuotteita, joista lahjoitetaan Nenäpäivälle.


Unikan opiskelijat ovat siis huomenna Nenäpäivän omalla 
ständillä K-Team päivillä, jossa opiskelijat tekevät kuvissa esiintyviä pikakampauksia. 
Kampausvaihtoehtoja löytyy muutamia erilaista 
mm. lettiä, rusettia, kiharaa..


..mutta mikä ihmeen Nenäpäivä?


Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Nenäpäivän haaveena on Suomi, jossa jokainen edistää kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Tätä tavoitetta kohti kuljetaan  viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla. Nenäpäivään voi lähteä mukaan kuka tahansa! Jo kymmenet päiväkodit, koulut, oppilaitokset, liitot, yritykset, harrastusporukat ja julkisuudesta tutut henkilöt ovat antaneet tukensa kehitysmaiden lasten asialle. Anna sinäkin!!


Nenäpäivä-kampanja huipentuu Suomen suurimpaan hyväntekeväisyyslähetykseen, 
Nenäpäivä-show'hun, Yle TV2:lla. Tekstin lähde


Virallista Nenäpäivää vietetään tänä vuonna 6.11.2015.
Nenäpäivä-kampanja 15.10.-15.11.2015
 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti